Geen producten (0)

 

In verband met de snelle groei die we als bedrijf doormaken zijn we op dit moment op zoek naar een binnendienst verkoper, evenals naar een IT-stagiair voor de doorontwikkeling van onze webshops. Heb je interesse? Laat het ons dan weten en we vertellen je graag meer over deze functies.

Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)24 645 27 97 of per e-mail verkoop@hgtechno.nl

 

Vacature: Binnendienst Verkoper bij HG Techno - Een baan vol kansen!

Ben jij een enthousiaste verkoper met een passie voor techniek? Wil jij deel uitmaken van een jong en dynamisch team in een snel groeiende en ambitieuze technische groothandel? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zoeken een gedreven en klantgerichte Binnendienst Verkoper die samen met ons mee wil groeien.

Wie zijn wij?

Als ambitieuze technische groothandel leveren wij hoogwaardige producten aan professionals in uiteenlopende sectoren, zowel offline als online. Ons bedrijf staat bekend om haar uitstekende service, kwaliteit en klantgerichte oplossingen. We zijn voortdurend bezig met groei en ontwikkeling, en onze medewerkers spelen hierin een cruciale rol. Nu is het jouw kans om onderdeel te worden van ons team!

Wat ga je doen?

Als Binnendienst Verkoper ben jij het bruisende hart van ons verkoopproces. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten en speelt een rol bij het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Je staat klanten te woord, beantwoordt vragen en adviseert hen over onze producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van offertes, het verwerken van orders en het coördineren van de leveringen. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s en ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van verkoopdoelstellingen. Kortom, jij bent dé spil tussen onze klanten, leveranciers en de rest van het team.

Wat breng je mee?

  • MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt een enthousiaste en vlotte persoonlijkheid die klanten weten te waarderen.
  • Je bent gedreven om targets te behalen en te overtreffen.
  • Je hebt een passie voor techniek en affiniteit met onze producten en diensten.
  • Je wordt enthousiast van contact met mensen.
  • Je hebt een proactieve houding en denkt actief mee met de klant om tot de beste oplossing te komen.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie binnen de technische sector.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een baan vol kansen! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf dat waarde hecht aan jouw ideeën en inzet. Je komt terecht in een informeel team van enthousiaste collega's die samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. We bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving waarin jouw talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Grijp deze kans en stuur ons jouw sollicitatie! Vertel ons waarom jij de perfecte match bent voor deze rol als Binnendienst Verkoper en we gaan graag het gesprek met je aan.